26 nov

Kinderfeest Hartverwarmend

Groot kinderfeest Francis Smile Foundation Hartverwarmend
Francis Blok en Juvat Westendorp. (Foto: aangeleverd)

De Francis Smile Foundation organiseerde eerder deze maand een feest voor kinderen voor wie het niet altijd vanzelfsprekend is om leuke uitjes te hebben. De kinderen kregen een lunch aangeboden en hebben daarna gedanst met Juvat Westendorp in de Juvat Dance Academy.

Francis Blok van de Francis Smile Foundation: “Het was heerlijk om te zien hoe kinderen helemaal op kunnen gaan in het ritme van de muziek. Tarah Ouwerkerk heeft met de kinderen samen gezongen en muziek gemaakt. Tussen alle activiteiten waren er voor de kids suikerspinnen, popcorn en heel veel ander lekkers. Aan het eind van een leuke dag kreeg iedereen een goodiebag mee vol met leuke verassingen en cadeautjes en een arrangement voor het gehele gezin in de Zaangolf. Als stichting willen we vaker dit soort evenementen organiseren. Het is ontzettend leuk om te constateren dat jonge ondernemers het belangrijk vinden om zich écht maatschappelijk in te zetten.”

De Francis Smile Foundation is een stichting voor en door mensen, die de wereld een beetje vrolijker proberen te maken. De stichting heeft tot doel mensen een leuke en bijzondere dag te bezorgen in de breedste zin van het woord. Blok: “Wij willen iets geven wat met de middelen van het dagelijks bestaan onbereikbaar is. Wij denken daarbij aan mensen met een beperking, ouderen, gehandicapten en kinderen.”
Het Groot Kinderfeest kwam tot stand in samenwerking met de Juvat Dance Academy, Tarah Ouwerkerk en alle sponsors van de Francis Smile Foundation.
Meer informatie: www.francissmilefoundation.nl
Artikel geplaatst op zondag 22 december 2013 – 10:50